Inflyttning våren 2022

Vårt första projekt omfattar 145 lägenheter och ligger i södra Stockholmsregionen, nära natur och förskola, med kollektivtrafik direkt till Stockholms central.

Under våren 2022 sker första inflytten i Nykvarn. Ettor och tvåor, samt yteffektiva treor och fyror, med god standard men ingen lyx, till hyror som är lägre. De flesta lägenheterna har egen balkong eller uteplats och alla kan använda de gemensamma platserna för umgänge på gården.

Nära natur och kommunikationer

Området i Nykvarn är under utveckling med nyproduktion av villor, radhus och flerbostadshus, granne med naturområde och dagis. Fastigheterna ligger på en kvarts promenad till Nykvarn Centrum eller 9 minuter med buss till tågstationen i Nykvarn. Från Nykvarns station går det tåg varje halvtimme i rusningstrafik och du kan du åka snabbtåg på Svealandsbanan till Stockholm och Eskilstuna. Tågresan tar ca 30 minuter från båda orterna. Det går även att åka buss till Södertälje och pendeltåg därifrån om man vill resa på SL-kortet. Movingo årskort för resa med SJ till Stockholm C kostar ca 1,000 kr per månad för ungdomar under 20 år och dig som studerar minst 75 procent. För vuxna kostar motsvarande årskort 1,360 kronor per månad.

Hyran långt under snittet i regionen

1 rum och kök från 5 030 kr per månad, 2 rum och kök från 6 248 kr per månad 3 rum och kök från 7 951 kr per månad och 4 rum och kök från 9 493 kr per månad. Alla framtida hyreshöjningar är kända och färdigförhandlade, inga obehagliga överraskningar med andra ord. Hyrorna förnyproduktion i Stockholmsregionen ligger mellan 35 och 58 procent över hyrorna för respektive lägenhetstyp i jämförelse med detta projekt. 

Låga insatser

Insatserna motsvarar 6 månadshyror. Insatsen får du tillbaka när du flyttar, förutsatt att ingen del av insatsen behöver användas för att återställa lägenhetens skick. Det finns möjlighet att låna till insatsen vid behov.

Ledande inom hållbarhet

Bokoops ambition är att vara ledande inom hållbarhet, därför satsar vi på mycket hög energieffektivitet, solpaneler, återvinningscentral, cykelservice och leveransrum för e-handel. Byggnaderna är också Svanenmärkta.

Intresseanmälan

Intresseanmälan görs på Stockholms Bostadsförmedling. https://bostad.stockholm.se/

Följ oss på Facebook om du vill ha uppdateringar och se hur det går – Bokoops Facebook.