Du som hyresgäst har tillgång till internet som ingår i medlemskapet.

Det finns såväl utrymme som uttag inne i el-/teknikskåpet i hallen – uttaget är beläget på den svarta boxen (mediakonvertern) som är förinstallerad. För att sprida signalen behöver du installera en så kallad Router. Routern köper du in själv och installerar. Du kan sedan om du vill koppla vidare signalen till uttagen nedan el-/teknikskåpet om du hellre vill ha routern utanför skåpet.

Om du har frågor i samband med inköp och/eller installation kan du kontakta vår medlemstjänst på medlem@bokoop.se .

Vill du ha fast telefoni eller ”digital-tv-tjänst” får du ta kontakt direkt med leverantörer av detta själv. Internetabonnemanget har mycket hög kapacitet och klarar att streama högupplösta tjänster.

Har du problem med internet så kan du ta kontakt med förvaltaren via felanmälan, så hjälper vi dig. En bra första koll om det inte fungerar med routern är att koppla en dator med kabel direkt i uttaget. Då kan vi se om det är fel på signalen/uttaget eller om du har problem med din router. Föreningen har bevakning på anslutningarna via leverantören och kan ge besked om det skulle vara ett problem i själva systemet.