Ansökan lägenhet i Bokoop Nykvarn

Ett boende du har råd med

Marknadens lägsta hyror, med förtur för dig mellan 18 och 31 år. Mer att säga till om. Mer eget ansvar. Lägenheterna förmedlas direkt, först till kvarn gäller! Fyll i formuläret nedan så får du snabbt svar.

Bli medlem

Hos oss blir du medlem när du blivit tilldelad en lägenhet. Du betalar en insats i föreningen som motsvarar 6 månadshyror för din lägenhet, det tillkommer även en månatlig medlemsavgift på några hundralappar, som inkluderar medlemskap i bilpool, drift av leveransrum och höghastighetsinternet (1GB). 

Flytta in

När du blivit tilldelad bostad, skrivit kontrakt, betalat medlemsavgifter och upplåtelseavgift för att bli medlem så kan du flytta in. Insatserna används uteslutande som säkerhet i hyresavtalen och återbetalas när du flyttar: det är inte meningen att den som sköter sin lägenhet och bor länge ska betala för andra. För en etta handlar det om cirka 30 000 kr och för en fyra omkring 60 000 kr.

Betala hyran

Vi bygger kompakta lägenheter för att hålla så låg hyra som möjligt: bra standard men utan kostnadsdrivande lyx. Därför ligger hyran långt under andra nybyggda projekt i Stockholmsregionen.

Underhålla

Som medlem har du ansvar för lägenhetens invändiga underhåll: som ytskikt, installationer/vitvaror och kök. Men du får hjälp av föreningen med upphandling och beställning av tjänster. Föreningen tar hand om det gemensamma underhållet i trapphus, servicebyggnad och gård, samt skötsel och föreningens ekonomi.

I stort påminner ansvar och befogenheter om att bo i bostadsrätt. Fastighetsägaren som föreningen hyr byggnaden av tar hand om byggnadens yttre, balkonger, tak, fasad och fönster, samt centrala tekniska system som ventilation, värme, el och stammar.

Påverka och ta ansvar.

Som medlem kan du bestämma hur du vill ha det, lämna förslag och rösta vid medlemsstämman. Föreningen bestämmer om allmänna utrymmen, gården och förvaltnings- och servicenivåer. Föreningsformen bidrar till ett boende där du har frihet att styra över din egen bostad samtidigt som du och alla andra har ett gemensamt ansvar att ta hand om och utforma de gemensamma utrymmena. Ditt boende. Ditt ansvar. Gemensamt ansvar för gemensamma utrymmen.


    Bifoga 3 senaste lönespecifikationer
    Vi kommer att spara dina personuppgifter och är personuppgiftsansvariga enligt GDPR.